Coffee etc. staat klaar voor al uw vragen over koffie!

Coffee etc. biedt u een uitgebreid en overzichtelijk adviesaanbod over de beste verse koffiebonen, gemalen koffie, espresso- en koffiemachines. Bent u een fijnproever, wilt u uzelf eens trakteren op een goed koffieapparaat, of wilt u een ander een mooi cadeau geven, dan bent u hier aan het juiste adres!

De versheid van de gebrande koffiebonen is een zeer belangrijke factor in het genieten van een goede kop koffie of een espresso.

Voor alle duidelijkheid: wij verkopen dus geen koffiebonen meer, maar wij geven enkel advies over de beste koffiebonen en de beste koffiemachines in 2022.

Naast de verse koffieproducten adviseren wij dus ook over espressomachines, elektrische koffiemolens en zelfs accessoires als melkopschuimers. En natuurlijk ook de cafetëre en de espressopotjes ontbreken niet.

Ook op theegebied mag ons advies er zijn: naast de diverse soorten losse thee, adviseren wij glazen en aardewerken theepotten, mokken, glazen, lepeltjes, citroenpersjes, theeknijptangen… noem maar op!

Kortom: voor al uw koffie- en theewensen kunt u dus terecht bij Coffee etc. En dat geldt niet alleen voor verwennerij aan uzelf; het is net zo leuk om een koffie cadeau te geven aan iemand die hier blij van wordt!

Alles over koffie zetten bij Coffee etc

Om lekkere koffie te zetten is naast een goede koffieboon ook een goede machine om koffie te zetten nodig. En die hebben we genoeg getest. Merken als De’Longhi, Siemens, JURA, Sage en veel meer. Ook de meer professionele machines komen aan bod zoals Gaggia, ECM en Protec.

De apparaten worden compleet geleverd met een piston voor gemalen koffie (met een een- en een tweepersoonsfilter), en een platte piston voor ESE (Easy Serving Espresso). Verder zit er een ingenieus hulpstukje bij dat voorkomt dat de gemalen koffie de machine inkruipt. Natuurlijk zit er ook een maatlepel bij om de perfecte espresso te kunnen zetten.

Naast al deze trendy artikelen hebben wij ten slotte nog een product waar onterecht overheen gekeken wordt: het papieren koffiefilter. Zo’n filter is een absolute must voor de snelfilter koffiezetters onder ons.

Kunstvoorwerpen, want koffie is bij uitstek geschikt voor allerlei artistieke uitingen. Zo hebben wij zogenaamde ‘Kunstkopjes’: compleet opgemaakte kopjes in klein formaat. En wat te denken van de grappige ‘Coffee Art’? Eén of twee echte koffiebonen, beschilderd met een kleurrijk kopje (ingelijst). De wereld op z’n kop, dus! Ten slotte hebben we een ‘Kunstmok’, een mok waar je twee keer naar moet kijken, want hij is zo schuin als de Toren van Pisa. Voor de liefhebber van het bizarre koffiegenot.

Van alle dingen waar je koffie uit kunt drinken hebben wij al het moois al gezien: glazen (koffie, cappuccino, espresso; als dan niet met schotel), aardewerken kop en schotels (koffie, espresso), RVS kop en schotels (espresso) en mokken (groot, klein, aardewerk, porselein). En deze producten zijn allemaal heel betaalbaar. Ook heel bijzonder zijn de espresso kop- en schotels uit de Illy Collectie.

Coffee-Etc.nl
Logo
Enable registration in settings - general
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0